Carbon laser peeling

Carbon laser peeling is een van de nieuwste behandelmethode op het gebied van huidbehandeling. Carbon laser peeling is een combinatie van lasertechnologie en medische koolstof, wat samen een uitstekend zuiveringsproces voor een diepte reiniging is. De behandeling word uitgevoerd met de nieuwste YPRO QS2000ND Yag-laser.

Een diepte reiniging die van binnen naar buiten werkt. Herstelt de huid, en stimuleert de aanmaak van collageen, waardoor de huid egaler wordt.

Overtollig talg word verwijderd waardoor grove poriën verkleinen en de huid minder mee-eters aanmaakt, en oneffenheden trekken weg.

 

Deze behandeling is effectief voor het verwijderen en of verminderen van:

·      Lijntjes

·      Grove porien verkleinen

·      Acne

·      Littekens verminderen

·      Verhogen van collageenproductie

·      Het herstellen van een vette huid

·      Comedonen (mee-eters) 

 

Voorafgaand reinigen we de huid zodat alle onzuiverheden zijn verwijderd, vervolgens brengen we een medische koolstof aan. Deze word met wat druk aangebracht zodat het goed in de poriën kan trekken. Vervolgens behandelen we de huid met de laser. De laser gaat een reactie aan met de koolstof. Hij ‘schiet’ de koolstof van de huid af en neemt tegelijkertijd talg mee van de huid, waardoor uw huid een diepe reiniging ondergaat. Door de warmte in de huid ontstaat er ook een reactie in de fibroblasten die meer collageen en elastine stimuleren. Dit zorgt uiteindelijk ook voor het verzachten van fijne lijnen en het verstevigen van de huid. Na het verwijderen van het medische koolstof masker brengen wij diverse serums aan aftastend van de huidtype. Een er van is zeker vitamine c dit is een bouwsteen van collageen en heeft een herstellende werking. Standaard sluiten we af met SPF 50 voor optimale bescherming.

 

Resultaat behaald met 1 behandeling. Poriën zijn zichtbaar verminderd. 

Wij werken uitsluitend met professioneel apparatuur. De behandeling word uitgevoerd met de nieuwste YPRO QS2000ND Yag-laser.

Resultaat close up met al 1 behandeling. 

poriën zijn zichtbaar verminderd. 

 

Voor de huid welke extra aandacht behoeft, wordt aangeraden de behandeling in kuurverband te doen. Hierbij word gedacht aan 3 -6 behandelingen, elke 2 tot uiterlijk 4 weken. Voor de (actieve) acne huid wordt aangeraden, de behandeling in kuurverband te doen, elke 1 a 2 weken. Het aantal behandelingen is afhankelijk van de mate van de acne. Kortom, een algehele verbetering voor de huid. Advies voor een optimale huidverbetering 6 tot 9 sessies binnen een jaar te doen. Daarna voor blijvend resultaat raden we 3 tot 4 behandelingen per jaar aan. Na 4 tot 6 weken kan de behandeling herhaald worden.

Volg ons ook op alle social media kanalen