Mesoneedling & BB Glow

 

Bij microneedling wordt gebruik gemaakt van hele kleine naaldjes, die vibrerend hele kleine prikjes in de huid geven. De kleine naaldjes in de ”pen” verwonden op een natuurlijke en veilige wijze de huid. Hierdoor komen er in het bindweefsel groeifactoren en helende factoren vrij, die zorgen voor aanmaak van collageen en elastine (bindweefsel). Een microneedling behandeling is een hygiënische, snelle en effectieve manier om huidverbetering te bewerkstelligen, waarbij de huid in de diepte vernieuwd en verfraaid wordt, zonder de bovenste huidlaag (epidermis) te beschadigen. Daarnaast worden ampullen met hoogwaardige werkstoffen gebruikt om de effectiviteit van de behandelingen te verhogen. Het resultaat is een stevigere, gladdere huid en een egalere teint.

 

Indicaties

·      Acnelittekens

·      Zonbeschadiging

·      Huidverslapping

·      Grove poriën of een grove huidstructuur

·      Fijne lijntjes en rimpels

·      Pigmentatieproblemen

·      Striae

·      Zwangerschapsstriemen

·      Geschikt voor lichaam en gelaat 

Advies na de behandeling

 

·  Er kan lichte zwelling en roodheid ontstaan. Afhankelijk van de intensiteit van de behandeling kan dit samengaan met kleine puntbloedinkjes of schaafwondjes.

· Binnen 48 uur wordt het gebruik maken van de sauna afgeraden.

· De huid kan schraal aanvoelen, alsof u te lang in de zon hebt gezeten. Deze effecten van de behandeling trekken binnen enkele dagen weg.

· Het is belangrijk om tijdens de behandelperiode en 3-4 weken na de laatste behandeling direct zonlicht te vermijden, dit geldt ook voor zonnebanken. Maak gebruik van een van de huidskleur te voorkomen.

·  Het is niet aan te raden om binnen 24 uur na de behandeling make-up te gebruiken. De huid is kwetsbaar voor het indringen van bacteriën.

·  beschermingsfactor met SPF 30 of hoger om veranderingen van de huidskleur te verkomen.

 


BB GlOW

 

Wat is BB GLOW?

 

BB GLOW is een gezichtsbehandeling waarbij een mooie egale teint wordt gecreëerd.Deze behandeling helpt littekens als gevolg van acne te herstellen. en bevordert tevens de teint van de huid, hetgeen resulteert in een heldere, stralende huid.

Bij de BB GLOW behandeling wordt gebruik gemaakt van speciale serums op kruidenbasis.Door middel van een zogenoemde DermaPen worden de serum in de huid aangebracht. Voor een volledig effect zijn 3 tot 5 behandelingen met tussenpozen van 14 dagen gebruikelijk. Gemiddeld blijft het effect van de BB GLOW 6 tot 9 maanden op de huid de behandeling is geschikt voor zowel mannen als vrouwen van elke leeftijd.

 

 

BB Glow feiten

 

BB GLOW serums bevatten geen chemische stoffen.

BB GLOW Serum is een product van plantaardige oorsprong.

BB GLOW is een unisex-behandeling die zowel bij mannen als vrouwen van elke leeftijd kan worden uitgevoerd.

BB GLOW zorgt ervoor dat de huidskleur egaal wordt, zodat deze een helder en stralende uitstraling geeft.

BB GLOW kan gerust gebruikt worden rondom de ogen indien het donkere kringen bevat.

BB GLOW EFFECT

 

  1. Intensieve bevochtiging
  2. Vermindering van vlekken
  3. Opheldering van de huid
  4. Gladde huidstructuur
  5. Vermindering van verwondingen of littekens
  6. Egale huidskleur
  7. Vermindering van fijne rimpels
  8. Vermindering van couperose

 

 

 

 

BB GLOW is dé schoonheidsbehandeling voor een egale huid en huidverbetering. Bij een Meso & BB GLOW wordt gebruik gemaakt van een booster en een dermawhite serums.

Booster serum in combinatie met de dermawhite serum geven mooie, egale teint aan de huid (geen foundation effect). Het serum wordt in de huid gebracht door middel van een DermaPen.

Een BB GLOW behandeling zorgt voor een natuurlijke, mooi, egale look die de huid zelfs een teint lichter of donkerder kan maken. Na een BB GLOW behandeling heeft u geen foundation meer nodig. Pigmentvlekken en roodheden verdwijnen als sneeuw voor de zon! Wie wil dat nou niet?

De BB GLOW valt officieel niet onder permanente make-up, aangezien de techniek met een DermaPen ook wel “microneedling” wordt toegepast. Het BB GLOW serum is gebaseerd op natuurlijke mineralen.

De BB GLOW serums hebben werkstoffen zoals hyaluronzuur en antioxidanten. Deze werkstoffen werken huidverbeterend, versterkend, hydraterend , ontstekingsremmend, egaliserend en ze verminderen het pigment en grove poriën. Zelfs donkere kringen onder de ogen verminderen.

 

Volg ons ook op alle social media kanalen