Permanente make up 

Semi-Permanente make up is het inbrengen van een pigment, doormiddel van een speciaal apparaat met naaldmodule. Permanente make up is geschrikt voor wie er elk moment van de dag perfect uit wilt zien, of een allergie op cosmetica heeft. Maar denk ook aan iemand die net het staartje van de wenkbrauw mist. Ik kan doormiddel van een speciaal apparaat met naaldmodule de perfecte wenkbrauwen Eyeliners en lippen creëren, dit is een pijnloze behandeling en blijft 1 tot 3 jaar zitten.  

Elk gezicht is anders, elke wenkbrauwen, ogen en lippen zijn anders. Daarom Teken ik bij iedereen voor om te kijken welke wenkbrauwen, Eyeliner of vorm lippen bij jou past.

Zodra we beide tevreden zijn zullen we starten met de behandeling. 

De prijzen van Semi Permanente make up zijn inclusief nabehandeling over 6 weken.

De behandeling duurt ongeveer 2,5 uur en de nabehandeling 1,5 uur

 

Waneer kiest u voor permanente make up? 

 •  Als u er dag en nacht mooi uit wilt zien.
 •  Frissere uitstraling.
 •  Voor het corrigeren van de wenkbrauw vorm. 
 •  Bij ziekte of verlies van de wenkbrauwen 
 •  Uw ogen laten spreken. 
 •  Waneer u sochtend niet steeds die wenkrauwen of eyeliners wilt tekenen. 
 •  voor mooiere gevormde/gekleurde lippen.

 

Ogen zeggen veel over jou als persoon. Iedereen die met jou communiceert kijkt in jouw ogen. Met een eyeliner maken we het oog sprekend, de lengte en dikte van de liner kan je zelf bepalen. Zo neem je een wimperintensivering voor meer intensiteit en een Eyeliner S/M voor een meer make- up look.  

Wenkbrauwen bepalen onze uitstraling. Er zijn verschillende technieken die gebruikt worden om een natuurlijk of juist een opvallend effect te bereiken.  Bij de haartjes techniek maken we fijne dunne haartjes voor een natuurlijk effect. Bij de Poederschaduw techniek creëren we een schaduw voor een mooie volle wenkbrauw. Elk eindresultaat is persoonlijk. Zo kiest iemand voor het natuurlijke of juist een make-up look!

Lippen  vragen om symmetrie, deze kan minder aanwezig zijn of verloren zijn gegaan. Lippigmentatie wordt vaak toegepast voor een mooiere vorm, symmetrie, favoriete kleur, optisch grotere lippen vormen, verloren pigment en om er dagelijks fris uit te zien. Bij Full lipss ben je op een gloss na klaar! 

Vraag en antwoord: 

 

Kan iedereen een permanente make up behandeling ondergaan?
Helaas is niet iedereen geschikt voor een permanente make up behandeling. Als je zwanger bent wordt er niet behandeld. Bij de volgende aandoeningen kan niet behandeld worden tenzij je aantoonbaar toestemming hebt van de huisarts:

 • Chronische huidaandoeningen (oa. Psoriasis, eczeem),
 •  Hemofilie (stollingsproblemen),
 •  keloïd (overmatig littekenweefsel),
 •  Imuun stoornissen (infectie- en onstekingsgevaar),
 •  Suikerziekte/ diabetes (slechte wondgenezing, bloedingen),
 •  Hart en vaatafwijkingen.

Voor vragen en informatie hierover kan je contact opnemen met je huisarts. Wij vragen je om een verklaring van de huisarts mee te brengen.

 

Welke voorzorg moet ik nemen?
Tot 24 uur voor de behandeling geen alcohol of drugs gebruik, of bloed verdunnende middelen innemen, zoals aspirines of vitamine A. Bloed verdunnende middelen kunnen ervoor zorgen dat het pigment zich niet goed hecht in de huid. Paracetamol mag wel ingenomen worden voor de behandeling.

 

Wat kan ik als genezing verwachten?

In de eerste week zal de kleur wat donker zijn en zullen er korstjes vormen.

Het is belangrijk dat u deze laat zitten. U mag hier niet aan krabben of pulken voor het beste eindresultaat.

In de 2 de week na de behandeling lijkt het net alsof er geen pigment heeft gepakt, dit komt omdat het pigment nog diep in de huidlaag zit en nog tijd nodig heeft om naar boven te komen.

In de 3 de week na de behandeling is het eindresultaat zichtbaar. 

 

Wat is het verschil tussen permanente make up en een tatoeage?

Bij PMU word het pigment in de bovenste deel van de 2 de huidlaag aangebracht.

Bij een tatoeage word het pigment in de onderste deel van de 2 de huidlaag aangebracht en blijft dit levenslang en bij PMU niet.

 

 

Wij werken strikt volgens de hygiëne richtlijnen van de GGD en gebruik uitgebreide nazorg formulieren om het hele proces zo veilig te laten verlopen. 

Indien je twijfelt over Semi permanente make up kun je altijd geheel vrijblijvend een intake gesprek inplannen.

 

Met permanente make-up haal je de beste features uit je zelf naar voren doormiddel van een speciaal apparaat en hoogwaardigkwaliteits pigment. Permanente make up ontwikkelt zich door de jaren heen en daarom zal  Michelle PMU zich vroegtijdig bijscholen zodat er voor iedereen een mooi eindresultaat is. 

 

Volg ons ook op alle social media kanalen