Tatoeage verwijderen 

Het verwijderen van een ongewenste tatoeage met laser is mogelijk, doordat de laser licht uitzendt wat opgenomen wordt door de inkt in de tattoo. Dit zal de inkt verhitten en verpulveren waardoor dit vervolgens door het lymfesysteem wordt opgeruimd. 

Tevens is de grootte van de spot (het gebied per puls) vele malen kleiner als bij andere lasers hierdoor kunnen ook de kleinste bijwerkingen worden verricht.  

De behandeling word uitgevoerd met de nieuwste YPRO QS2000ND Yag-laser.

 

Het is van groot belang dat je correct omgaat met de nazorg, dit bepaalt voor een groot gedeelte hoe je huid eruit ziet als deze genezen is. Littekens komen niet van het laseren maar wel van pulken aan de korstjes en het niet opvolgen van het nazorgadvies welke je schriftelijk van ons mee krijgt bij de 1e behandeling.

Ook is het van groot belang dat je zonnebaden en de zonnebank vermijdt tijdens de gehele periode dat je bezig bent om de pmu te laten verwijderen, dit om pigmentverstoring te voorkomen.

 

Direct na 1 laser behandeling, de huid blijft intact. 

Bij IQ Remover maken we de huid open. 

 

 

Uiteraard beschermen we ons zelf en klant met speciale hiervoor bestemde brillen. 

Behandelingen voor PMU is 1-3 behandelingen, voor tattoo is dit 8-12 keer.  Tijdens het eerste consult wordt op basis van de ervaring met uw soort pmu/tattoo een schatting van het aantal laserbehandelingen gemaakt. Nogmaals, uw lichaam heeft hierbij het laatste woord. Tussen iedere laserbehandeling moet minimaal 6-8 weken tijd zitten. Bij de wenkbrauwen moet u er rekening mee houden dat de haartjes oppervlakkig tijdelijk verschroeid worden; dit is alleen aan de oppervlakte. Met de haarwortel gebeurt niets; na 3-4 weken is de volledige wenkbrauw haar weer terug gegroeid

Volg ons ook op alle social media kanalen