Permanente make up verwijderen.

Het verwijderen of uitvoeren van een correctie is soms nodig om het beste resultaat te bereiken. 

Ook kan het voor komen dat u niet te vrede bent met een geplaatste set, de vorm of de kleur. 

Hiervoor zijn 2 oplossingen. 

 

IQ Remover is geen laser procedure. Het is een unieke techniek om pigment uit de huid te halen doormiddel van een unieke substantie en naaldmodule. 

 

Hoe werkt het?

IQ Pigment Remover suspensie bestaat uit aardalkalioxiden en transitmetalen, gemengd volgens unieke formule. Door de vergelijkbare eigenschappen worden de metaaloxiden in de IQ Pigment Remover erg aangetrokken door tatoeage- en PMU-pigmenten.  

 

Wanneer de IQ Pigment Remover in contact komt met de tatoeage inkt, worden de pigmenten geleidelijk geabsorbeerd door de emulsie en geduwd naar het huidoppervlak.

Het verwijderen van ongewenste (PMU) met laser is mogelijk, Doordat de laser licht uitzendt wat opgenomen wordt door de inkt in de PMU. Dit zal de inkt verhitten en verpulveren waardoor dit vervolgens door het lymfesysteem wordt opgeruimd. 

Tevens is de grootte van de spot (het gebied per puls) vele malen kleiner als bij andere lasers hierdoor kunnen ook de kleinste bijwerkingen worden verricht. 

 

“ Grijze wenkbrauwen kunnen met 1 behandeling weer mooi bruin worden gemaakt! ” 

 

Het is van groot belang dat je correct omgaat met de nazorg, dit bepaalt voor een groot gedeelte hoe je huid eruit ziet als deze genezen is. Littekens komen niet van het laseren maar wel van pulken aan de korstjes en het niet opvolgen van het nazorgadvies welke je schriftelijk van ons mee krijgt bij de 1e behandeling.

Ook is het van groot belang dat je zonnebaden en de zonnebank vermijdt tijdens de gehele periode dat je bezig bent om de pmu te laten verwijderen, dit om pigmentverstoring te voorkomen.

 

Het gemiddelde aantal behandelingen voor PMU is 1-3 behandelingen, voor tattoo is dit 8-12 keer.  Tijdens het eerste consult wordt op basis van de ervaring met uw soort pmu/tattoo een schatting van het aantal laserbehandelingen gemaakt. Nogmaals, uw lichaam heeft hierbij het laatste woord. Tussen iedere laserbehandeling moet minimaal 6-8 weken tijd zitten. Bij de wenkbrauwen moet u er rekening mee houden dat de haartjes oppervlakkig tijdelijk verschroeid worden; dit is alleen aan de oppervlakte. Met de haarwortel gebeurt niets; na 3-4 weken is de volledige wenkbrauw haar weer terug gegroeid. 

 

 

Na 3 laser behandelingen 

Na 1 laser behandeling, pigment is ook bruiner gekleurd, 

Na 1 laser behandeling. 

Volg ons ook op alle social media kanalen